Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Tρίψιμο μυρωδικών

Πιπέρι, κανέλα, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, γαρίφαλο, γλυκάνισο κ.ά.
 
Μπαχαρικά που έχουν όχι μία, αλλά πολλές και διαφορετικές χρήσεις στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική.
 
Το ίδιο και τα αρωματικά φυτά, που εκτός απο τη χρήση τους στην κουζίνα, φημίζονται και για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.
 
Ο Ιπποκράτης μάλιστα, ο πατέρας της ιατρικής τα ονόμαζε βότανα και τα χρησιμοποιούσε για θεραπευτικούς σκοπούς.
 
Το δεντρολίβανο, ο βασιλικός, το φασκόμηλο, η μέντα, το θυμάρι, είναι μερικά απο τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη.

Το τρίψιμο των μπαχαρικών στην εταιρεία μας γίνεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα..